Qabana

websites en online applicaties

Een aantal projecten
waar we trots op zijn.

Het LOB-cv, wat kan je daar nu mee?

Met het LOB-cv dat wij hebben ontwikkeld voor Hogeschool Rotterdam worden leerlingen van het middelbaar onderwijs goed voorbereid op het maken van hun studiekeuze. Benieuwd?


Introsign voor Universiteit Leiden

Een grote groep studenten heeft zich via het door Qabana ontwikkelde systeem 'Introsign' ingeschreven en zijn door de 'Magic Match Maker' op een slimme manier ingedeeld in de verschillende groepen om de mooiste tijd uit hun leven in te luiden. Hoe werkt dat?


De applicatie 'Mijn Reinier Academie' voor RdGG

Je kennis up-to-date houden als ziekenhuismedewerker is geen koud kunstje. De applicatie 'Mijn Reinier Academie' geeft medewerkers en teamleiders een totaaloverzicht van hun opleidingsniveau Bekijken?


Website TU Delft Space Institute

Ruimtevaart: wie vindt dit nou niet boeiend? Als we een site mogen maken met onderwerpen als Sensing from Space en Space Robotics, dan zeggen wij geen nee. Zien?


Webwinkel boekhandel Douwes

In deze tijd een fysieke boekhandel beginnen getuigt van lef. Dit soort ondernemers voorzien we graag van een goedwerkende webwinkel.


Website voor Muzee

Wat is nou leuker dan voor je eigen Scheveningse museum een website te mogen maken? En je af te vragen hoe je het beste een collectie kunt tonen?


Applicatie Meten & Wegen

Bijna 15.000 Haagse kinderen hebben gewichtsproblemen met alle risico’s van dien. Alleen als je dit tijdig signaleert, kun je erger voorkomen. Onze applicatie zal hieraan bijdragen. Hoe?


Website Hof Hoorneman

Ruim 1,7 miljard euro wordt er beheerd door Hof Hoorneman. Daar wil je geen misverstanden over laten ontstaan. Een heldere website is dus van groot belang. Wil je weten wat wij hebben bijgedragen?