Qabana

websites en online applicaties

Een grote groep internationale studenten laten inschrijven en zorgen dat iedereen de juiste informatie krijgt? Dit is voor de organisatie van de leidse introductieweken een makkie dankzij het door Qabana ontwikkelde inschrijfsysteem Introsign.

Voor Universiteit Leiden heeft Qabana Introsign ingezet, een online inschrijfsysteem voor introductieweken van universiteiten en hoge scholen. Op een eenvoudige wijze wordt de informatie van de deelnemers verzameld, de betaling worden direct online gedaan en de organisatoren hebben een duidelijk overzicht van alle gegevens. Met de tool "Magic Match Maker" kan de organisatie de deelnemers met een druk op de knop indelen in groepen, de groepen worden gemaakt op basis van specifieke kenmerken zoals studierichting, leeftijd, geslacht etc.

vraag

Het inschrijfsysteem van Universiteit Leiden was verouderd en omslachtig en de organisatie was toe aan een slim systeem waarbij er meer geautomatiseerd gedaan kon worden.

ons antwoord

Qabana implementeerde Introsign, een online inschrijfsysteem voor introductieweken van universiteiten en hoge scholen met als extra feature de Magic Match Maker, waarmee groepen eenvoudig kunnen worden ingedeeld

  • onze diensten

    • Vormgeving en inrichten Introsign
    • Training bestuur introductieweken
  • opdrachtgever